Case de vânzare

în București-Ilfov

Case de vanzare Ilfov-Bucuresti

Case de vanzare Ilfov-Bucuresti

Ideal Proiect A.E. oferă Case de vanzare la cele mai bune prețuri pentru zona rezidențială București Nord.

Avem case de vanzare de tipuri și la prețuri diferite.

Casele de vanzare amplasate în localitatea Tunari, la intrarea în București. Accesul în București este foarte facil, zona fiind una rezidențială foarte bună și cunoascută. Vecinii sunt deja mutați.

Casele de vanzare oferă un acces ușor prin Otopeni, din Ștefănești, de pe șoșeaua de centură, de pe DN1, de pe E85, de pe șoșeaua Pipera-Tunari.

Casele oferite spre vanzare se află la doar 7 minute de mers cu mașina de stația de metrou Pipera. Există curse regulate, la maxim 10 minute, care dus la metrou București.

În zona în care aceste case sunt vanzare, sunt disponibile se află la doar 5 minute de mers pe jos școală, grădiniță, creșă, loc de joacă copii, parc, Megaimage, primăria, terenul de sport, pompieri, centru de urgență, dispensar, stație autobuz către stația de metrou Pipera.

Case de vanzare 65 000 de euro, TVA de 5% inclus- 4 camere

 

Casele sunt formate din patru camere astfel distribuite: 3 dormitoare, living, bucătărie, grup sanitar, baie, terasă, parcare, curte.

Case de vanzare sunt construite din carămidă și beton, foarte bine izolate. Casele de predau complet finisate dar nu sunt incluse în preț racordurile la curent și electrica, acestea urmând a fi plătite direct către o firmă autorizată și mai costă aproximativ 2 000 de euro.

Casele au o suprafață construită desfășurată de 130 de mp, sunt parter și mansardă și amplasate pe un teren de aproximativ 160 de mp.

În aceste case te poți muta imediat deoarece ele sunt gata, se predau la cheie și sunt complet finisate într-un stil modern.

publicitate case de vanzare parter case de vanzare interior dormitor case de vanzare exterior curte case de vanzare exterior 2 case de vanzare exterior 1 case de vanzare etajul 1 case de vanzare dormitor 1 case de vanzare birou casa bucuresti scara casa bucuresti interior bucatarie

Case de vanzare 85 000 de euro, TVA de 5% inclus- 4 camere

Case oferite spre vanzare formate din patru camere astfel distribuite: 3 dormitoare din care unul de aproximativ 50 de mp, living, bucătărie, grup sanitar, baie, terasă, parcare, curte.

Casele de vanzare sunt construite din carămidă și beton, foarte bine izolate. Casele de predau complet finisate dar nu sunt incluse în preț racordurile la curent și electrica, acestea urmând a fi plătite direct către o firmă autorizată și mai costă aproximativ 2 000 de euro.

Casele sunt parter, etaj 1 și mansardă. Ele sunt amplasate pe un teren de 200 de mp și au o suprafață construită desfășurată de 180 mp.

În aceste case de vanzare te poți muta imediat deoarece ele sunt gata, se predau la cheie și sunt complet finisate într-un stil modern.

case de vanzare baie case de vanzare bucatarie case de vanzare dormitor 1 case de vanzare dormitor case de vanzare etajul 1 case de vanzare living case de vanzare mansarda case de vanzare parter 1 reclama casa 85000 euro tunari

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 6 + 14 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)